Kinderfeestje regio Amsterdam
 Home    Kinderfeestje regio Amsterdam

Kinderfeestjes regio Amsterdam

Aalsmeer |  Almere | Amsterdam | Amstelveen | Ouderkerk aan de Amstel | Badhoevendorp | Vinkeveen | Uithoorn

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Amsterdam en omgeving? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden aan kinderfeestje in en rondom Amsterdam, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Sportfeestje bij Sport4Kidz

Heb je een kinderverjaardag te vieren en ben je opzoek naar een onvergetelijk, actief en sportief kinderfeestje voor je kind? Sport4kidz organiseert de allerleukste sport kinderfeestjes in Amsterdam en omstreken.

Al hun sportieve kinderfeestjes staan garant voor veel activiteit en plezier en de jonge deelnemers kunnen zich volledig uitleven. En als ouder hoeft niet veel te doen omdat ze naast de sport activiteiten ook de mogelijkheid bieden om op locatie taart, drankjes en een verjaardagsmaal te nuttigen. En de kinderen? Die praten nog lang na over hun spetterende sportfeestje! Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, zoals bijvoorbeeld het Apenkooifeestje of een voetbalfeestje, of wat dacht je van Free-running!

Vier je outdoor kinderfeestje bij SEC Survivals

Een outdoor kinderfeest is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen. Met je eigen groepje vrienden of vriendinnen en een enthousiaste begeleider ga je op expeditie in het outdoorpark.
De actieve kinderfeestjes zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je niet zo sportief bent. Het is geen wedstrijd; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Plezier staat voorop!
De activiteiten worden altijd aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Voor de jongste deelnemers vanaf 5 jaar heeft het Outdoorpark Mini Jungleland ingericht. Voor de oudere kinderen zijn er extra uitdagende activiteiten, tenminste als ze dat leuk vinden en aankunnen. Het is altijd maatwerk.

Lasergamen bij Powerzone Amsterdam

Lasergamen is één van de meest populaire activiteiten bij het organiseren van een kinderfeestje. Voor eventjes wanen de kinderen zich als Rambo en schieten ze erop los! Een potje lasergamen is al geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Doordat je bij lasergamen niet met scherp schiet, maar met virtuele stralen is lasergamen absoluut niet gevaarlijk. Zowel jongens als meisjes kunnen prima meedoen tijdens het lasergamen.

De leukste kinderfeestje in Amsterdam en omgeving

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN