Loading map...
 Home    Watersportcentrum Sloterplas

Watersportcentrum Sloterplas

Weesperzijde 1094, Amsterdam
Sportief
  • 3537
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Watersportcentrum Sloterplas

Bij Watersportcentrum Sloterplas kan je kiezen uit 4 spetterende watersportfeestjes. Je kunt kiezen tussen kano, vlottenbouw, optimist zeilen of surfen. Alle feestjes worden begeleid door deskundige instructeurs, die ervoor zorgen dat je jouw feestje nooit meer vergeet!

Kano feestje

Lekker genieten van het water en de natuur? Stap dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes in de kano en leer hoe je goed en snel kan kanoën. Je kunt een mooie tocht maken in het Sloterpark, of je vriendjes en vriendinnetjes uitdagen voor een wedstrijd kano-touwtrekken! (leeftijd 8+, A diploma verplicht).

Vlottenbouw feestje

Bouw samen met je vrienden en vriendinnen je eigen vlot met banden, balken en touwen.
Je leert een aantal stevige zeemansknopen, en daarna mogen jullie je eigen vlot ontwerpen en in elkaar zetten. Als het vlot klaar is gaan jullie hem natuurlijk testen op de Sloterplas! Zou hij blijven drijven? Snel je zwemvest aan en varen maar! (leeftijd 8+, A diploma verplicht).

Zeil feestje

Per 2-tal stap je, na een uitleg over het materiaal, jullie eigen optimist in. Op het water leer je van een ervaren instructeur de basis van het zeilen. Daarna nog even scheuren over de plas met een wedstrijdje! (leeftijd 8-12 jaar, A diploma verplicht).

Surf feestje

Balans, Snelheid en je door de wind laten voort glijden over het water. Dit feestje biedt alle mogelijkheden om de basis van het surfen te leren. Misschien ben jij wel de nieuwe Dorian van Rijsselberghe (leeftijd 12+, A diploma verplicht).

Meer weten?

www.watersportcentrumsloterplas.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie