Kinderfeestje in Leiden
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Leiden

Vier je kinderfeestje in Leiden

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Leiden? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje in en rondom Leiden, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Vier je verjaardag tussen de Dino’s!

Ben je op zoek avontuur? Kom dan langs bij Naturalis. Bij Naturalis kun je kiezen uit verschillende soorten feestjes. Ben je 5 jaar of ouder? Dan kun je op Dinojacht! Bepakt en bezakt gaan je met je vriendjes en vriendinnetjes op onderzoek in de wereld van de dinosauriërs. Vind de schatkist met echte dinofossielen en ga aan de slag om je eigen dinosauriër te bikken uit stenen blokken.

Of kom langs bij de Tuin van de Smid.

De tuin van de smid is de ideale plaats voor een kinderfeestje. Ze bieden feestjes zonder en met begeleiding. De feestjes beginnen in de verhuurbare ruimte van de hooiberg, deze is speciaal gereserveerd voor jullie. De consumpties staan daar klaar en jullie kunnen zo je eigen feestje vieren of, indien gewenst, begeleid worden.

Kortom van dino’s tot spelen in de hooiberg! Er is van alles te beleven in Leiden. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestjes in Leiden hier.

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN