Kinderfeestje in Leeuwarden
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Leeuwarden

Vier je kinderfeestje in Leeuwarden

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Leeuwarden? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje in en rondom Leeuwarden, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Vier je verjaardag dansend bij Urbanraw!

Weet je niet wat voor verjaardagsfeestje je dít jaar weer voor je zoontje of dochter moet verzinnen? Kom langs bij de Dansstudio voor een swingend en gezellig kinderfeestje! De kinderen krijgen een twee uur durend programma waarin ze leuke (dans)spelletjes doen en een dans aangeleerd krijgen. Aan het eind mogen ze de dans uitvoeren voor alle ouders!

Houd je van dieren?

Laat je zoon of dochter zich een echt feestbeest voelen tijdens een verjaardagsfeest in AquaZoo Friesland! Samen cadeautjes uitpakken, op ontdekkingstocht met een speurtocht door de dierentuin en lekker ravotten in de speeltuin. 

Kortom van dansen tot een speurtocht door de dierentuin! Er is van alles te beleven in Leeuwarden. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestjes in Leeuwarden hier.

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN