Loading map...
 Home    Graffiti feestje

Graffiti feestje

Flevoparkweg, Amsterdam, Amsterdam
Creatief
  • 9999+
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je Graffiti feestje bij Graffitifun in Amsterdam

Op zoek naar een graffiti kinderfeestje in Amsterdam? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres. Een graffiti kinderfeestje is het leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment! Kinderen vinden de graffitiworkshops altijd helemaal geweldig! De workshops worden gegeven door professionele graffiti artiest(en). Prijs is afhankelijk van het aantal kinderen. Kom je met 10 kinderen, dan betaal je € 19,50 per kind.

Hoe werkt het?

De locatie in Amsterdam is een echte aanrader voor een onvergetelijk graffiti feestje! Met meer dan 600meter aan overdekte graffiti muren is dit een bijzondere, indrukwekkende en unieke locatie die je nergens anders in het land zo vind. Hier gaan we gratis als extra nog op een echte graffiti muur spuiten (speciaal voor de jarige) en een rondleiding doen(600-800meter!!). Makkelijk bereikbaar en volop speel/klimruimte met een park en een overdekte skatebaan. Tussen de muren kunnen de kids ook papagaaien en parkieten bewonderen. Locatie is overdekt, de workshop gaat dus ten alle tijden door! Een echte aanrader! Elk kind krijgt zijn eigen ‘luxe’ graffiti paneeltje mee naar huis. Bij ons mag je na de workshop gratis met je vriendjes op een echte graffiti muur spuiten.

Opbouw graffiti workshop:

1. Inleiding met powerpoint presentatie + vragen (±10-15min)
2. Ontwerpen op papier, uitleg ontwerpen etc.
3. Maken van een eigen graffiti kunstwerk met echte graffiti spuitbussen (eigen luxe graffiti paneel per kind!)
4. (tussendoor ook een kleine pauze mogelijk voor drinken/snacks en spelen, mag natuurlijk ook zelf meegenomen worden)
5. Als extra mogen de kinderen kostenloos na de workshop op een echte graffiti muur spuiten (gratis speciaal voor de jarige)!
6. Gratis rondleiding echte graffiti kunstwerken van artiesten bij meer dan 600meter aan graffiti muren, heel indrukwekkend!
7. Foto’s maken
8. Verrassing samen met de graffiti spuiter afsluiting
9. Afsluiting

De duur van een workshop duurt meestal rond de ±2uur.

Over Graffitifun

Graffitifun is de nummer 1 graffiti workshops specialist in graffiti kinderfeestjes met het uitgebreidste programma wat er maar te vinden is in vrijwel heel Europa! Tijdens deze graffiti workshop zijn de kinderen creatief bezig. Je hoeft voor niets te zorgen, alles is inclusief!

Graffitifun geeft workshop op locaties door heel de Benelux (en Europa) of op een eigen locatie in overleg!

Meer weten?

www.graffitifun.nl

www.personal-artist.nl

Ook zit je hier goed voor een een graffiti workshop voor een bedrijfsuitje, school of voor iedereen die Graffitifun wil ervaren.

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Thuis
Op locatie