Loading map...
 Home    Feest bij Sir Winston Fun & Games

Feest bij Sir Winston Fun & Games

Buikslotermeerplein 2007, Amsterdam
Creatief
  • 1935
  • 0
Neem contact op
Neem contact op
Direct Mailen

Vier je kinderfeestjes bij Sir Winston Fun & Games!

Ben je bijna jarig en op zoek naar een sportief en cool kinderfeestje? Boek dan je party bij Sir Winston Fun & Games!
Speel één van de allernieuwste games, zet nieuwe highscores of versla je vriend of vriendin tijdens een potje air-hockey!

Boek jouw eigen feestkamer inclusief arrangement én drink onbeperkt ranja voor de duur van het arrangement.

Een kinderfeestje met gamen is de perfecte manier om de kinderen te laten genieten van hun favoriete hobby en tegelijkertijd een onvergetelijke dag te bezorgen! Tijdens het feestje kunnen de kinderen samenwerken en elkaar uitdagen in verschillende spellen die speciaal zijn geselecteerd op basis van hun leeftijd en interesses. Of het nu gaat om avontuurlijke games, racespellen of zelfs virtuele realiteit, er is voor elk wat wils!

Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat de kinderen zich veilig en comfortabel voelen. Zo kunnen de ouders gerust zijn dat het feestje niet alleen leuk, maar ook verantwoord verloopt.

Dus waar wacht je nog op? Organiseer het kinderfeestje van het jaar en geef de kinderen een onvergetelijke dag vol plezier en uitdaging met een kinderfeestje gamen! En nog een voordeel, bij ons kun je jouw kinderfeestje lekker binnen vieren, ideaal dus bij slecht weer!

Direct boeken?

https://www.sirwinstonfungames.nl

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie