Loading map...
 Home    Keramiek Tetterode Amsterdam

Keramiek Tetterode Amsterdam

Da Costakade 148, Amsterdam
Creatief
  • 6018
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Keramiek Tetterode in Amsterdam

Met veel plezier Keramiek Tetterode jouw kinderfeestje. Het atelier wordt dan versierd met slingers en na het zingen voor de jarige en het uitpakken van de cadeautjes gaan jullie boetseren. Er worden van klei bijvoorbeeld (fantasie)dieren, figuurtjes of bakjes met versierde deksels gemaakt. Meestal is er dan een kleine pauze met limonade en lekkers. Daarna worden de werkjes beschilderd met vrolijk gekleurde kleislibs, zodat een tijger ook echt gestreept wordt!

Het is erg leuk om op een middag zowel te kleien als te schilderen. Wat is er leuker dan het drinken uit een beker die je zelf beschilderd hebt?

Grotere kinderen glazuren de bekers of spaarvarkentjes eerst zelf, voor kleinere kinderen wordt dat gedaan. Daarna wordt er met potlood een tekening op gemaakt en deze wordt met vrolijke majolicakleurtjes ingevuld. De potloodtekening brandt in de oven weg. Voor beide activiteiten geldt dat het werk moet drogen voor het gebakken wordt in de keramiekoven zodat de bekers ook echt gebruikt kunnen worden.

Het werk kan na ongeveer een week worden afgehaald.

Praktische informatie

Geschikt vanaf 6 jaar. Duur van een kinderfeest is 2 uur. Minimaal 8, maximaal 16 kinderen per partijtje.

Meer weten?

www.keramiektetterode.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie