Loading map...
 Home    Voetbalfeestje

Voetbalfeestje

Science Park 306, Amsterdam
Sportief
  • 9999+
  • 0
Neem contact op
Neem contact op
Direct Mailen

Vier je voetbalfeestje bij Sport4kidz

Heb je een kinderverjaardag te vieren en ben je opzoek naar een onvergetelijk, actief en sportief kinderfeestje voor je kind? Sport4kidz organiseert de allerleukste sport en dans kinderfeestjes in Amsterdam en omstreken. Houdt je zoontje of dochter van voetbal? Kies dan voor het voetbalfeestje!

Het werkt het voetbalfeestje?

Kom naar ons voetbalfeestje en maak je klaar voor een onvergetelijke middag vol actie en plezier! Of je nu een doorgewinterde voetbalfan bent of gewoon van een goede tijd houdt, ons voetbalfeestje heeft voor iedereen iets te bieden.

Tijdens het feestje kun je deelnemen aan spannende voetbalwedstrijdjes, waarbij je je techniek en strategie kunt laten zien. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een aantal uitdagende voetbalgerelateerde spelletjes, waarbij je je vaardigheden kunt testen en je vrienden kunt uitdagen.

Ons voetbalfeestje wordt geleid door professionele en enthousiaste trainers, die ervoor zorgen dat iedereen zich vermaakt en tegelijkertijd iets leert over voetbal. En als kers op de taart zorgen we natuurlijk voor lekkere hapjes en drankjes, zodat je na al die inspanning kunt ontspannen en genieten van het feest.

Dus waar wacht je nog op? Trek je voetbalschoenen aan en kom naar ons voetbalfeestje! Het wordt een middag vol plezier en vriendschap, en wie weet ontdek jij wel de voetbalster in jezelf.

Voorbeeld programma Voetbalfeestje
13:30 u Ontvangst met ranja + zelf meegebrachte taart (optioneel)
14:00 u Start Voetbalfeestje in de zaal
15:30 u Einde Voetbalfeestje in de zaal
15:35 u Eetmomentje (optioneel)
16:00 u Einde Voetbalfeestje

Locaties
De feestje zijn op verschillende locatie in Amsterdam te geven, namelijk bij: Sportcentrum Universum ( Amsterdam-Oost), Sint Nicolaaslyceum (Amsterdam-Zuid), Sportcentrum Amstelcampus (Amsterdam-Centrum/Oost), Sportcentrum Marnix (Amsterdam-Centrum/West). Buiten sporten is in overleg eventueel mogelijk.

Wat is er nog meer mogelijk? Wat dacht je van een Apenkooien, of een andere balsport? Kijk voor alle mogelijkheden op onderstaande site.

Meer informatie over kinderfeestjes bij Sport4Kidz.

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie