Loading map...
 Home    Apenkooi feestje bij Sport4Kidz

Apenkooi feestje bij Sport4Kidz

Science Park 306, Amsterdam
Sportief
  • 5489
  • 0
Neem contact op
Neem contact op
Direct Mailen

Vier je apenkooi feestje bij Sport4Kidz

Ben je op zoek naar een uniek en sportief kinderfeestje waarbij de kinderen lekker kunnen rennen, klimmen, springen en natuurlijk apenkooien? Dan is een apenkooien feestje de perfecte keuze!

Bij ons apenkooien feestje krijgen de kinderen de kans om zich uit te leven in een uitdagend speelparadijs. Ze kunnen klimmen op klimrekken, slingeren aan touwen en rennen door tunnels en over obstakels. Het is de ideale manier om de kinderen te laten bewegen en hun energie kwijt te laten raken.

Onze professionele begeleiders zorgen voor een veilige en leuke omgeving waarin de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Ze zorgen voor verschillende spelletjes en uitdagingen, waarbij de kinderen individueel of in teams kunnen spelen. Hierdoor blijft het spannend en uitdagend voor alle kinderen.

Een apenkooien feestje is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, van jong tot oud. Het is een activiteit waarbij plezier en beweging centraal staan en waarbij de kinderen hun energie kwijt kunnen. Daarnaast is het ook nog eens een goede manier om hun motorische vaardigheden en coördinatie te verbeteren.

Dus, wil je een onvergetelijk en actief kinderfeestje organiseren? Boek dan nu een apenkooien feestje en laat de kinderen genieten van een geweldige dag vol plezier en avontuur!

Hoe werkt het met locaties?

Onze feestje kunnen plaatsvinden op verschillende locaties. Zoals het Sportcentrum Universum ( Amsterdam-Oost), Sportcentrum Amstelcampus (Amsterdam-Centrum), Sint-Niclaaslyceum (Amsterdam-Zuid), Het Marnix (Amsterdam-Centrum). Afhankelijk van je wensen en de dag kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kijk op onze site voor alle mogelijkheden!

Meer informatie over kinderfeestjes bij Sport4Kidz.

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie