Loading map...
 Home    Bubbelbal feestje bij Sport4Kidz

Bubbelbal feestje bij Sport4Kidz

Science Park 306, Amsterdam
Outdoor
  • 4444
  • 0
Neem contact op
Neem contact op
Direct Mailen

Vier je bubbelbal feestje bij Sport4Kidz

Wil je een uniek en onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Denk dan eens aan een bubbelbal kinderfeestje georganiseerd door Sport4kidz! Bubbelbal is een superleuke en avontuurlijke activiteit waarbij kinderen in opgeblazen ballen tegen elkaar kunnen botsen, rennen en voetballen. Het is een perfecte activiteit voor kinderen die van actie en plezier houden.

Hoe werkt het bubbelbalfeestje?

Ons bubbelbal kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder en kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. We bieden verschillende pakketten aan, afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van de activiteit. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat alles veilig verloopt en dat de kinderen een fantastische tijd hebben.

Wat maakt een bubbelbal kinderfeestje zo leuk? Ten eerste is het een unieke en spannende ervaring waar kinderen nog lang over zullen napraten. Ten tweede is het een activiteit waarbij kinderen hun energie kwijt kunnen en tegelijkertijd hun balvaardigheid en coördinatie verbeteren. Ten slotte is het een activiteit waarbij kinderen samenwerken en plezier hebben met hun vrienden, wat hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen kan vergroten.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een bubbelbal kinderfeestje en maak er een onvergetelijke dag van voor de jarige en zijn/haar vrienden!

Een bubbelbalfeestje vindt plaats bij Sportcentrum Universum ( Amsterdam-Oost) of het Sint-Niclaaslyceum ( Amsterdam-Zuid). Bij mooi weer kan het ook buiten.

Liever een ander sportief feestje? Bijna alles in mogelijk! Kijk snel op onze website via onderstaande link.

Meer informatie over kinderfeestjes bij Sport4Kidz.

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Op locatie