Loading map...
 Home    Led bowlen bij Powerzone Amsterdam

Led bowlen bij Powerzone Amsterdam

De Ruyterkade 153, Amsterdam
Bowlen
  • 6476
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje en kom led bowlen bij Powerzone Amsterdam

Als één van de weinige bowlingbanen in Nederland hebben wij witte banen. Dit in combinatie met onze LED verlichting en blacklights, ontstaan er prachtige kleureffecten op de bowlingbaan. Dit zorgt voor een compleet nieuwe dimensie met bowlen. De kinderen zullen zich verbazen en geweldig vermaken.

De regenboogballen rollen vlug over de baan en de coolste muziek wordt op de achtergrond gedraaid om er een echt feestje van te maken. Tijdens het bowlen kunnen de kinderen een glaasje limonade krijgen in combinatie met een kidsbox met speeltje na afloop. We kunnen de bowlingbaan zelfs in de lievelingskleur van de jarige job toveren!

Bowlen voor de kleintjes

Bowlen op onze bowlingbaan is toegestaan voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Organiseer je een kinderfeestje voor kinderen rond deze leeftijd? Of hebben de kinderen moeite om de bal op de baan te houden en kunnen ze wel wat hulp gebruiken bij het gooien van een strike? Geen probleem, dan kunnen wij altijd zorgen dat je rekjes naast de baan hebt!

Als je dan aan het einde van de rit wilt weten wie er nou eigenlijk de meeste pins omgegooid heeft dan hebben wij een geprinte versie van de eindscore voor je klaar liggen.

Meer weten?

www.powerzone.amsterdam

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie