Loading map...
 Home    Sportief kinderfeestje bij Sport4Kidz

Sportief kinderfeestje bij Sport4Kidz

Science Park 306, Amsterdam, Amsterdam
Amsterdam,
Sportief
  • 8739
  • 0
Neem contact op
Neem contact op
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Sport4Kidz

Ben je op zoek naar een uniek en sportief kinderfeestje voor je zoon of dochter? Zoek niet verder! Onze sportieve kinderfeestjes zijn perfect voor jonge sportliefhebbers die graag actief bezig zijn en plezier willen hebben met hun vrienden.

Voetbal, bubbelbal, freerunnen, apenkooien en nog veel meer!

Onze professionele en ervaren trainers zorgen ervoor dat je kinderen een onvergetelijke middag beleven vol sport, spel en plezier. We bieden verschillende soorten feeestjes aan, zoals een voetbalfeestje, bubbelbal, freerunnen, apenkooien en nog veel meer. Onze trainers zijn er om je kinderen te begeleiden en te motiveren om hun beste beentje voor te zetten, terwijl ze tegelijkertijd leren over teamwork en discipline.

Onze sportieve kinderfeestjes zijn geschikt voor alle niveaus, of je kind nu een beginner is of al wat meer ervaring heeft in een bepaalde sport. We zorgen voor een uitdagende en leuke omgeving, waarin je kinderen kunnen groeien en zichzelf kunnen uitdagen.

En als kers op de taart bieden we ook feestelijke lekkernijen aan, zodat je kinderen kunnen ontspannen en genieten van een welverdiende pauze tussen het sporten door.

Kies voor een sportief kinderfeestje en geef je kinderen de kans om hun passie voor sport te ontdekken en te delen met hun vrienden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons een feest organiseren dat je kinderen nooit zullen vergeten!

Hoe werkt het met locaties?

Onze feestje kunnen plaatsvinden op verschillende locaties. Zoals het Sportcentrum Universum ( Amsterdam-Oost), Sportcentrum Amstelcampus (Amsterdam-Centrum), Sint-Niclaaslyceum (Amsterdam-Zuid), Het Marnix (Amsterdam-Centrum). Afhankelijk van je wensen en de dag kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kijk op onze site voor alle mogelijkheden!

Meer informatie over kinderfeestjes bij Sport4Kidz.

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie