Loading map...
 Home    Ceramics Studio Amsterdam

Ceramics Studio Amsterdam

Marnixstraat 201, Amsterdam
Creatief
  • 3750
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Ceramics Studio Amsterdam

Marjan de Voogd geeft keramiek cursussen en workshops voor volwassenen en kinderen, voor beginners en gevorderden. De Ceramics Studio ligt in de Jordaan in het centrum van Amsterdam en is een mooie lichte hoge ruimte van 70 m2 met een dubbele verdieping. En Marjan biedt verschillende creatieve kinderfeestje aan. Zoals bijvoorbeeld. 

Servies beschilderen

De bedoeling van de workshop is, dat je een servies zelf beschildert. Als je komt schilderen met een kinderpartijtje dan kan je denken aan het schilderen van dieren, monsters en dino’s, sprookjesfiguren of ridders, indianen of elfjes. Als je bepaald hebt wat je gaat doen, dan maken je eerst een schetsontwerp met potlood op papier. Hierna ga je met keramische verf en fijne penselen schilderen op het uitgekozen serviesgoed.

Of Werken met klei

Je kan van alles maken, dat kan zijn een pot, een schaal, een kom, een wandtegel of relief, een dier- of mens-figuur of masker. Je maakt dit door middel van keramische technieken, zoals het opbouwen uit ringen of platen klei of te werken met een gipsmal. Je kan decoreren door te stempelen in de klei en door te tekenen en te krassen.

Meer weten?

www.ceramicsstudio.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie