Loading map...
 Home    Landzeilen bij Wind ’n Wheels

Landzeilen bij Wind ’n Wheels

Zeeburgereiland, Amsterdam
Sportief
  • 3550
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Wind ’n Wheels

Ook het leukste kinderfeestje vieren? Veel mensen zijn bekend met zeilen op t water, wind of kitesurfen. Maar er is zoveel meer leuks wat je kunt doen met de energie die de wind ons levert!

Via ijszeilen zijn ze gaan strandzeilen. Immers waarom wachten tot er ijs ligt om echt hard te kunnen zeilen, als je het ook gewoon op wieltjes kunt doen. 

Landzeilen is vergeleken met zeilen in een bootje veel makkelijker te leren. Op een boot heb je soms lastige manoeuvres als overstag en gijpen deze zijn met de zeilwagen super makkelijk. Je hoeft niet naar de andere kant te kruipen of niet te bukken voor de giek. Wel gaat het veel sneller dan een boot, maar dat is natuurlijk de grote pret van een zeilwagen. Net als op een bootje moet je wel uitkijken dat je niet omslaat. Dat zou op het harde zand erg onprettig zijn. Daarom hebben we onze karren uitgerust met een veiligheidssysteem. Als je te scheef gaat laat het karretje automatisch het zeil los waardoor je weer keurig op 3 wielen verder kan rijden. Iedereen vanaf 7 jaar kan komen landzeilen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

www.windnwheels.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie