Loading map...
 Home    Color Me Mine in Amsterdam

Color Me Mine in Amsterdam

Roelof Hartstraat 22, Amsterdam
Creatief
  • 3158
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Color Me Mine in Amsterdam.

Lekker creatief bezig zijn en er ook nog wat van opsteken!

Color me Mine heeft alles in huis…
Bij Color Me Mine vind je alles wat kinderen nodig hebben om zich creatief uit te leven! Om te beginnen allerlei keramiek voorwerpen (tegels, figuurtjes, doosjes en servies) om lekker kleurrijk te beschilderen. Plus 50 prachtige kleuren verf (gif- en loodvrij, en uitwasbaar!). Je kunt van alles uitproberen met penselen, stempels, sjablonen en sponsjes; en als ’t even niet lukt zijn we in de buurt voor tips en advies.

LET’S PARTY!
Een kinderfeest bij Color Me Mine is iets om nooit te vergeten! Je gasten kunnen kiezen uit allerlei leuke figuurtjes, tegels en klein serviesgoed. En natuurlijk wordt er ook gezongen! Het feest duurt ca. 1,5 uur, waarna iedereen met een goed humeur en een ballon naar huis gaat.

Color Me Mine biedt kinderen de mogelijkheid hun eigen creatieve talenten te ontdekken, plezier te hebben en er ook nog wat van op te steken. Al onze materialen zijn gif- en loodvrij, dus veilig voor zelfs onze kleinste gasten. En wat ook handig is: de verf is uitwasbaar…

Keramiek beschilderen is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 6. Jongere kinderen zijn ook van harte welkom, maar dan graag onder begeleiding.

Meer weten?

www.amsterdam.colormemine.com

Toon telefoonnumer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie