Loading map...
 Home    Creatief met Tamara

Creatief met Tamara

J.J. Cremerplein 20h, Amsterdam
Creatief
  • 3021
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Creatief met Tamara

Ben jij jarig? Kom dan samen met je vrienden en vriendinnen naar Creatief met Tamara in Amsterdam om dit te vieren. Want hier kan je met z’n allen lekker creatief bezig zijn. Onder leiding van Tamara maken je er een gezellig feest van.

Je leert bijvoorbeeld sieraden maken of een fotolijstje maken, je eigen kledingstuk pimpen, kortom er is van alles mogelijk.

De groepsgrootte is van 6 tot 8 personen.
Losse inschrijvingen zijn natuurlijk ook mogelijk (mits er genoeg aanmeldingen zijn). De workshops zijn inclusief materiaal, drinken en natuurlijk iets lekkers.

Creativiteit maakt hongerig!
Als afsluiting bieden we een lekkere smulpartij met poffertjes of pannenkoeken en drinken.
Het feestje duurt hierdoor een half uurtje langer.

Creatief met Tamara geeft de workshops in de serre van een honderd jaar oud gerenoveerd woonhuis. De lichte, sfeervolle en inspirerende ruimte grenst aan een tuin waar je bij goed weer ook kan knutselen of spelen.
Voor de eventueel wachtende ouders is onze locatie prima gelegen. Het Vondelpark is op 3 min. loopafstand en de winkels zijn ook vlakbij. Met de tram is het een kleine vijf minuten naar het centrum (Leidseplein). Tegenover Creatief met Tamara is een grote gezellige speeltuin “de Cremerspeeltuin”.

De workshops worden gegeven op de woensdag middag of zaterdag.

Meer weten?

www.creatiefmettamara.nl

Toon telefoonnumer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie