Loading map...
 Home    JHM Kindermuseum

JHM Kindermuseum

Nieuwe Amstelstraat 1, Amsterdam
Creatief
  • 4048
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje in het Joods Historisch Museum

Ben je bijna jarig? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met een feestje in het Joods Historisch Museum in Amsterdam! Het drie verdiepingen tellende huis van de familie Hollander is de perfecte plek voor een kinderfeestje. In het speels ingerichte huis is van alles te doen: van muziek maken in de muziekkamer tot een feestchalle bakken in de keuken. Natuurlijk is er een cadeautje voor de jarige en voor iedereen taart en limonade.

Je kunt kiezen uit twee feestjes: Feestbeker of Mazzelbingo.
Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Kies dan voor de Feestbeker. In het Fiep Westendorp Atelier beschilder je je eigen glazen feestbeker! In de muziekkamer zing en dirigeer je een feestlied en in de keuken bak je je eigen feestchalle.
Voor wie: Kinderen van 6 tot en met 10 jaar. Maximaal 12 kinderen per kinderpartijtje.
Duur: 2 uur
Kosten: € 150,-, inclusief entree kinderen en twee volwassenen, begeleiding vanuit het museum, cadeautje voor de jarige en (koosjere) taart, limonade, feestbeker en challebroodje voor elk kind en koffie of thee voor de begeleiders.)

Hou je van spelletjes? Dan is het Mazzelbingo-partijtje iets voor jou. Via de mazzelbingo speurtocht ontdek je samen het JHM Kindermuseum en speel je Mazzelbingo in het Fiep Westendorp Atelier.

Meer informatie over kinderfeestjes bij Het JHM.

Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie