Loading map...
 Home    Workshop Schminken

Workshop Schminken

Kreeftstraat 14, Amsterdam
Creatief
  • 4320
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Schminkkoppies

Ben je op zoek naar een leuk Kinderfeestje? Een origineel Kinderfeestje? Een leerzaam Kinderfeestje?

Tijdens deze Kinderworkshop Schminken leren de kinderen wat basis technieken om zelf wat leuke designs te schminken.

De kinderen krijgen een klein cursusboekje en een oefensheet waarop we gaan oefenen. Aan het eind van het feestje mogen de kinderen dit mee naar huis nemen, zodat ze thuis lekker verder kunnen oefenen. De kinderen krijgen een korte uitleg en mogen vervolgens simpele designs op hun armen en op een oefensheet proberen. Het is ontzettend leuk om te zien hoe serieus de kinderen bezig zijn en wat een talent ze hebben voor het schminken. De leukste designs komen tevoorschijn.

Tussen het oefenen door krijgen alle kinderen een mooi schmink design. Dit kan iets zijn wat ze zelf op hun oefensheet hebben gemaakt maar ze mogen ook een heel ander design kiezen.

Deze workshop wordt thuis gegeven of iedere andere gewenste locatie. Schminkkoppies neemt zelf al het materiaal mee waar de kinderen mee gaan werken. We gebruiken een mini palette schmink van Cameleon. Dit materiaal is in bruikleen.

Aan het einde van de workshop krijgen alle kinderen een mooi schminkdiploma, en we maken natuurlijk een leuke groepsfoto! De workshop is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.

Meer weten?

www.schminkkoppies.nl

Kenmerken

Meisje
Binnen
Thuis
Op locatie