Loading map...
 Home    Rijksmuseum

Rijksmuseum

Museumstraat 1, Amsterdam
Musea
  • 4005
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij het Rijksmuseum

Na een feestelijke opening start de docent met de workshop. Tussendoor brengen we nog een bezoek aan het Rijksmuseum. Aan het einde van het programma zijn ouders en/of overige familie welkom om naar het resultaat te komen kijken.
In de prijs van het kinderfeestje is een cadeautje voor de jarige en een beker drinken met kleine versnapering inbegrepen. Andere zaken, zoals trakteren of het eten van taart, behoren niet tot de mogelijkheden. De kinderen kunnen het gemaakte werk mee naar huis nemen. Ook krijgen zij een fotoreportage mee naar huis!

Verjaardagsfeest Kleurenavontuur

Wat is kleur eigenlijk? En hoe kun je verven met kleur? In deze workshop leer je kijken, onderzoeken en experimenteren met kleur….en een eitje! Dit kleurenfestijn eindigt in een kleurrijk werk dat je mee naar huis mag nemen.

Verjaardagsfeest Magisch Licht

Fotograferen is spelen met licht. Tijdens deze feestelijke workshop ervaar je hoe de eigenwijze Rembrandt meesterlijk met licht omging. In een verduisterde fotostudio werk je door zelf te schilderen met licht aan een moderne fotovariant van de Nachtwacht. Uiteraard ga je het beroemdste schutterstuk ook uitgebreid bekijken in het museum. Als afsluiter van deze 2 uur durende workshop word je zelf onderdeel van een kunstwerk. Hoe en wat precies, dat blijft een verrassing!

Meer weten?
www.rijksmuseum.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie