Loading map...
 Home    Kookfeestje in Amsterdam

Kookfeestje in Amsterdam

Laurierstraat 250, Amsterdam
Bakken & Koken
  • 5258
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Kookfeestje in Amsterdam

Sushiworkshop, tapasfeestje, high tea of je eigen feestmenu!

Kookfeestje.nl organiseert kookfeestjes voor kinderen vanaf 4 jaar op locatie, bij je thuis of in Kookstudio De Laurier (Amsterdam). Je kookt met verse en gezonde ingrediënten en de recepten worden naar leeftijd aangepast. Een kookfeestje is gezellig, gezond en vooral heel leuk. Lekker kokkerellen met vriendjes en vriendinnetjes en daarna samen smullen van alle gerechtjes aan een feestelijk gedekte tafel. Er is keuze uit diverse feestmenu’s maar je kan natuurlijk ook een menu samenstellen met de lievelings ingrediënten/gerechten van de jarige.

Hoe ziet een kookfeestje er uit?
 Bij binnenkomst worden de kinderen welkom geheten met een feestelijke drankje. Dan worden de recepten gepresenteerd en worden de taken verdeeld. De kinderen krijgen schorten voor en gaan met de leukste kookgerei aan de slag. Als alle gerechten klaar zijn, dekken jullie de tafel, maken jullie de borden op en gaan jullie aan tafel. Natuurlijk wordt er pas gegeten nadat de jarige is toegezongen!

Praktische informatie over een kookfeestje

Kookfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en duren 2½ uur. De feestjes kunnen doordeweeks en in het weekend georganiseerd worden.  Thuis of op locatie bij Kookstudio De Laurier.

Meer weten?

www.kookfeestje.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Thuis
Op locatie