Loading map...
 Home    Crown Studio’s Aalsmeer

Crown Studio’s Aalsmeer

van Cleeffkade 15, Aalsmeer
Film
  • 6195
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Crown Studio’s in Aalsmeer

Bij Studio’s Aalsmeer kun je met je vriendjes en vriendinnetjes films komen kijken, naar het theater of naar de gamestudio!

Bioscoop

Iedere week draait er een ruime variatie aan films in Crown Cinema! Of je nu in de grote zaal plaatsneemt op de rode pluchen stoelen, of met de kinderen neerploft op de zitzakken in de kleine zaal; in Crown Cinema zit je er vorstelijk bij. In de kiosk zijn uiteraard allerlei lekkere snacks en drankjes verkrijgbaar. Zo ben je echt een avondje uit!

Theater

Ieder theaterseizoen biedt Crown Theater Aalsmeer een divers aanbod aan theatervoorstellingen voor jong en oud. Zonder haast vooraf lekker eten? Combineer dan een theaterbezoek met een etentje in een van de restaurants!

Gamestudio

De grootste interactieve ruimte van Europa en uniek in Nederland. In een super coole omgeving kun je je uitleven met maar liefst negen spellen! Voor jong en oud en voor ieder wat wils. Stilzitten is hier geen optie. Sommige spellen vragen om een goede warming up. Dus geen games om te spelen vanuit je luie stoel! Deelnemen in de spellen zelf. Wordt deel van het spel en test je behendigheid, reactievermogen en inzicht.

Meer weten?

www.studiosaalsmeer.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?