Kinderfeestje in Amsterdam
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Amsterdam

Vier je kinderfeestje in Amsterdam

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Amsterdam? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden om je kinderfeestje te vieren in Amsterdam, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Skaten met Thisissoul

Leer op je verjaardag samen met je vriendjes de basis van het stuntskaten!

Een feestje duurt 2 uur en ze beginnen rusting aan met het opbouwen van de les door val oefeningen te doen. Als iedereen goed kan vallen dan is het zelfvertrouwen er om wat trucjes te oefenen. Door de val oefeningen weet wat je moet doen mocht het mis gaan. Daarna gaan we over op het oefenen van je skills.

Graffitifeestje bij Graffitifun

Op zoek naar een graffiti kinderfeestje in Amsterdam? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres. Een graffiti kinderfeestje is het leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment! Kinderen vinden de graffitiworkshops altijd helemaal geweldig! De workshops worden gegeven door professionele graffiti artiest(en). Neem snel een kijkje op www.graffitifun.nl voor alle mogelijkheden.

Sportfeestje bij Sport4Kidz

Heb je een kinderverjaardag te vieren en ben je opzoek naar een onvergetelijk, actief en sportief kinderfeestje voor je kind? Sport4kidz organiseert de allerleukste sport kinderfeestjes in Amsterdam en omstreken.

Al hun sportieve kinderfeestjes staan garant voor veel activiteit en plezier en de jonge deelnemers kunnen zich volledig uitleven. En als ouder hoeft niet veel te doen omdat ze naast de sport activiteiten ook de mogelijkheid bieden om op locatie taart, drankjes en een verjaardagsmaal te nuttigen. En de kinderen? Die praten nog lang na over hun spetterende sportfeestje! Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, zoals bijvoorbeeld het Apenkooifeestje.

Kortom van de skaten tot aan een sportief feestje bij Sport4Kidz! Er is van alles te beleven in Amsterdam. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestje in Amsterdam.

Leuke tips voor een kinderfeestje in Amsterdam

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN