Kinderfeestje in Amsterdam
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Amsterdam

Vier je kinderfeestje in Amsterdam

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Amsterdam? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden om je kinderfeestje te vieren in Amsterdam, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Gamen bij Sir Winston

Ben je bijna jarig en op zoek naar een sportief en cool kinderfeestje? Boek dan je party bij Sir Winston Fun & Games!
Speel één van de allernieuwste games, zet nieuwe highscores of versla je vriend of vriendin tijdens een potje air-hockey!

Een kinderfeestje met gamen is de perfecte manier om de kinderen te laten genieten van hun favoriete hobby en tegelijkertijd een onvergetelijke dag te bezorgen! Tijdens het feestje kunnen de kinderen samenwerken en elkaar uitdagen in verschillende spellen die speciaal zijn geselecteerd op basis van hun leeftijd en interesses. Of het nu gaat om avontuurlijke games, racespellen of zelfs virtuele realiteit, er is voor elk wat wils!

Graffitifeestje bij Graffitifun

Op zoek naar een graffiti kinderfeestje in Amsterdam? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres. Een graffiti kinderfeestje is het leukste en coolste kinderfeestjes van dit moment! Kinderen vinden de graffitiworkshops altijd helemaal geweldig! De workshops worden gegeven door professionele graffiti artiest(en). Neem snel een kijkje op www.graffitifun.nl voor alle mogelijkheden.

Sportfeestje bij Sport4Kidz

Heb je een kinderverjaardag te vieren en ben je opzoek naar een onvergetelijk, actief en sportief kinderfeestje voor je kind? Sport4kidz organiseert de allerleukste sport kinderfeestjes in Amsterdam en omstreken.

Al hun sportieve kinderfeestjes staan garant voor veel activiteit en plezier en de jonge deelnemers kunnen zich volledig uitleven. En als ouder hoeft niet veel te doen omdat ze naast de sport activiteiten ook de mogelijkheid bieden om op locatie taart, drankjes en een verjaardagsmaal te nuttigen. En de kinderen? Die praten nog lang na over hun spetterende sportfeestje! Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, zoals bijvoorbeeld het Apenkooifeestje.

Kortom van de gamen tot aan een sportief feestje bij Sport4Kidz! Er is van alles te beleven in Amsterdam. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestje in Amsterdam.

Leuke tips voor een kinderfeestje in Amsterdam

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN