Loading map...
 Home    Virtual Reality Adventure

Virtual Reality Adventure

Karrenstraat 13, Den Bosch
Sportief
  • 7810
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij VR Adventure in Den Bosch

Op zoek naar een te gek hip feestje? Kies voor virtual reality feestje. Virtual reality is erg in opkomst en iedereen wil dit een keer uitproberen.  Een virtual reality kinderfeestje zit bomvol actie en avontuur! VR Adventure Den Bosch heeft een ruime keuze aan games, meerdere VR headsets en je kunt live meekijken naar hoe jouw vrienden spelen! Zo verveelt niemand zich!

Jullie worden begeleid door een ervaren en enthousiaste VR expert. Hij of zij maakt jou helemaal klaar voor een fantastische VR experience. Zo weet jij precies hoe jij je VR headset moet gebruiken en hoe jij de allerhoogste score kan halen! Ben jij er klaar voor?

Wat staat jullie te wachten?

Gaan de kinderen rustig in de zee walvissen en schildpadden bewonderen of willen ze liever iets actievers en gaan ze ballonnen kapot schieten met pijl en boog? Halen ze de nieuwe topscore tijdens het spel fruitninja of voor de echte waaghalzen mogen ze nu wel een ritje maken in de achtbaan. Zodra de bril op gaat zit je in een compleet andere wereld waar je het met elkaar nog lang over napraat!
Tijdens het VR kinderfeestje worden jullie voorzien van drinken en wat te eten. Het kinderfeestje wordt afgesloten met een presentje voor de jarige. Uiteraard gaan ook de andere kinderen niet met lege handen naar huis.

Meer weten?

Neem contact op via het contactformulier hierboven. ⇑⇑

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie