Kinderfeestje in Amstelveen
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Amstelveen

Vier je kinderfeestje in Amstelveen

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Amstelveen? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden om je kinderfeestje te vieren in en rondom Amstelveen, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Vier je verjaardag bij Fun Center Amstelveen

Geef je kind ‘the best party ever”. Je kind en zijn of haar vriendjes zullen het jumpen beleven als nooit te voor. Vliegen, flippen en jumpen op onze muur tot muur trampolines, tumblingbanen, foampit met slackline en dunking zone. Pure beleving! Wil je als ouder het stiekem ook proberen, dat kan! Iets nieuws verzinnen met een kinderfeestje kan ingewikkeld zijn. En er is nog veel meer te beleven bij Fun Center Amstelveen, wat dacht je van een Lasergame feestje of Karaoke party?

 

Spelen bij Monkey Town in Uithoorn

Vind je het niet erg om iets verder te rijden? Kom dan eens een kijkje nemen bij Monkey Town in Uithoorn! Monkey Town Uithoorn biedt namelijk verschillende arrangementen aan voor kinderfeestjes. Een echt verjaardagsfeest met je eigen tafel én verjaardagsstoel, versierd met ballonnen en slingers, in het allerleukste speelparadijs van de omgeving!

Kortom van de Jumpers tot Artisto! Er is van alles te beleven in Amstelveen. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestje in Amstelveen.

Kijk ook eens naar leuke mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje in de buurt van Amstelveen. 

Amsterdam | Aalsmeer | Nes aan de Amstel | De Kwakel | Uithoorn 

Leuke tips voor kinderfeestjes in Amstelveen

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN