Loading map...
 Home    Nerf-spel bij Sportkampen

Nerf-spel bij Sportkampen

Laan van Poot 363, Den Haag
Paintball
  • 5835
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Sportkampen

Het NERF-spel is een fantastisch spel dat kan worden gespeeld in indoor accommodaties. Het is het beste te vergelijken met paintballen, maar dan veel veiliger en daardoor toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar, terwijl het ook voor oudere kinderen nog heel leuk, spannend en uitdagend kan zijn.

Het spel is te spelen in een indoor accommodatie die voorzien is van obstakels. Voor optie zilver kan dat een gymzaal zijn, maar ook een kantoorgebouw of een sportkantine. Deze ruimten iets verbouwen tot een obstakelrijke ruimte waarbij kinderen voldoende schuilmogelijkheden hebben. Vervolgens 2 groepen maken en “ Let the Nerf Games begin”. In de spelbeschrijvingen in de Nerfgameskist zijn verschillende spelmogelijkheden beschreven. De opties goud en platina dienen in een gymzaal te worden gerealiseerd.

Zilver

U huurt de kist met Nerfgame materiaal en regelt de activiteit en de locatie zelf. De kist is voor maximaal 20 kinderen. De huurkosten per dag € 150,-.Er wordt een borg van € 100,-* berekend.
Voorwaarden Zilver
•Een huurdag is 24 uur vanaf het moment van afhalen, tenzij anders overeengekomen.
•Huurbedrag en borg worden bij afhalen afgerekend.
•Afhalen en retour in Wateringen of bij de Academie voor Sportstudies in Den Haag.

Goud

U regelt de gymnastiek accommo­datie & 2 studenten regelen de activiteit van 1,5 uur.Maximaal 16 kinderen per partij.De kosten bedragen € 250,- en worden na afloop van de activiteit aan de studenten voldaan.
Voorwaarden Goud
•De studenten dienen 45 minuten voor aanvang van de activiteit toegang te verkrijgen tot de gymzaal, waarbij het gymnastiek­materiaal (de obstakels) op dezelfde vloer aanwezig dient te zijn.
•Het gebruik van obstakels anders dan gymnastiek­toestellen en gymnastiek­materiaal vallen onder verantwoor­delijkheid van de opdrachtgever.

Platina

Twee studenten regelen de totale activiteit van 1,5 uur in een gymzaal aan de Laan van Poot. Maximum 16 kinderen per partij. De kosten bedragen € 325,- en worden na afloop van de activiteit aan de studenten voldaan.

Voorwaarden Platina
•De activiteit vindt plaats in een van de zalen van de Academie voor Sportstudies, de Nutsschool of de Montessori­school aan de Laan van Poot. In deze lokaliteiten is beperkte beschikbaarheid. Planningen op verzoek in overleg met de locatiemanagers.

Meer weten?

www.sportkampen.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?