Over Kidzy.nl
 Home    Over Kidzy.nl

Over Kidzy.nl

Kidzy.nl is een initiatief van Odette, moeder van Tijmen van 7 jaar en Floris van 5 jaar oud. Als moeder van twee jongens weet ik als geen ander hoe lastig het is om ieder jaar weer een leuk en origineel kinderfeestje te bedenken én te organiseren. Daarom breng ik met Kidzy.nl de allerleukste kinderfeestjes in heel Nederland bij elkaar op één handige en overzichtelijke website geplaatst. Ik zorg echter niet alleen voor al deze inspirerende content, maar krijg hulp van enthousiaste mama’s. Samen zorgen we ervoor dat de leukste kinderfeestje, traktaties en uitnodigingen terug te vinden zijn op Kidzy.nl

Wat biedt Kidzy.nl?

Op Kidzy.nl vind je ideeën en inspiratie op voor het ideale kinderfeestje bij jou in de buurt of bij je thuis. Van bowlen tot lasergamen, van voetballen tot een piratenfeestje bij je thuis, er is keuze genoeg! Wie weet kom je wel een superleuke activiteit tegen waar je zelf nooit aan had gedacht. En naast alle aanbieders van kinderfeestje, leek het ons ook handig om inspiratie en leuke tips te geven voor het maken van traktaties leuke uitnodigingen voor de kinderfeestjes.

Zoeken op locatie

Waar woont de jarige? Op Kidzy.nl zoek je makkelijk op locatie. Voer je woonplaats in, of de plaatsnaam waar jij naartoe wilt met de kids en je krijgt alle aanbieders op een overzichtelijke manier gepresenteerd.

Binnen, buiten of bij je thuis

Is het heerlijk weer, dan wil je lekker waarschijnlijk lekker naar buiten. Helaas is het weer niet altijd te voorspellen, maar speelt het wel een belangrijke rol bij het organiseren van een verjaardagsfeestje. Kinderfeestje op Kidzy.nl zijn ingedeeld in binnen en buiten activiteiten waar je makkelijk op kunt selecteren.

Filteren op leeftijd en prijs

Niet elke activiteit is geschikt voor alle leeftijden. Daarom zijn alle kinderfeestjes voorzien van een leeftijdslabel. Zo kun je makkelijk selecteren op leeftijd en krijg je alleen het aanbod te zien wat voor de leeftijd van jouw jarige job relevant is. Daarnaast kun je zelf aangeven hoeveel geld je wilt uitgeven per kind en bepaal je dus zelf de prijs van je kinderfeestje. Wel zo handig toch!

Reserveren

Heb je interesse in een kinderfeestjes aanbieder? Bij sommige kinderfeestje die op Kidzy.nl staan is het mogelijk om rechtstreeks informatie aan te vragen bij de aanbieder. De informatie aanvraag sturen wij door naar de aanbieder, waarna deze contact met je opneemt.

Kijk hier voor een uitgebreide uitleg over hoe Kidzy.nl werkt!

odette-lommers

Odette Lommers – trotse moeder van Tijmen en Floris 

tijmen-man

Tijmen – 7 jaar

floris man

Floris – 5 jaar