Loading map...
 Home    Avonturia de Vogelkelder

Avonturia de Vogelkelder

Kerketuinenweg 3, Den Haag
Creatief
  • 5369
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Avonturia de Vogelkelder

Het meest avontuurlijke kinderfeestje vier je bij Avonturia de Vogelkelder in Den Haag. Echt een dagje uit. Stel zelf jouw feestje samen en beleef samen met je vriendjes en vriendinnetjes een bijzonder avontuur!

Bij Avonturia de Vogelkelder kun je je feestje vieren onder begeleiding van één van onze Zoopergidsen maar natuurlijk kun je ook samen met je familie op avontuur. Beleef een spannende speurtocht of ga op zoek naar goud.

Een Avontuurlijk feestje MET een Zoopergids

Wanneer je voor een feestje kiest met een Zoopergids zul je 2 uur lang aan eengesloten begeleid worden bij de door jou uitgekozen activiteiten. De Zoopergids zal van jouw feestje een onvergetelijk Avontuur maken. De kosten van een Zoopergids zijn € 29,50 per 2 uur.

Een Avontuurijk feestje ZONDER Zoopergids

Wanneer je kiest voor een feestje zonder Zoopergids kun je het feestje natuurlijk zo lang maken als je maar wilt.
Je kiest zelf de activiteiten uit die je wil doen. Bij aankomst worden jullie welkom geheten door de medewerksters van Brasserie de OehOe en worden jouw gekozen activiteten uitgelegd. Hierna kun je met jouw vriendjes en vriendinnetjes op pad.

Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten zoals Goud zoeken en schatkistje verven of  Speurtocht Avonturia en Zoo. Maar nog veel meer.

Meer weten?

www.de-vogelkelder.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie