Loading map...
 Home    Hoeboer Keramiek

Hoeboer Keramiek

Suezkade 1, den Haag
Creatief
  • 5005
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Hoeboer Keramiek

Is er iemand jarig, is het vakantie, of is het zomaar tijd voor een creatief kinderfeestje?
Keramisten Pauline en Jeroen bieden een compleet arrangement voor een creatief kinderfeestje.
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar krijgen een creatief, uitdagend en feestelijk programma aangeboden
onder deskundige begeleiding.

Jeroen van Alphen is docent keramiek en heeft uitgebreide ervaring in het lesgeven aan kinderen. Pauline Hoeboer is beeldend kunstenaar en is daarnaast eerstegraads bevoegd docent handvaardigheid.

De jarige kiest het onderwerp.
De kinderen maken en beschilderen een werkstuk van klei. Natuurlijk is er ook tijd voor een hapje en een drankje en halverwege is er even speelpauze. Na de pauze worden de werkstukken beschilderd. Het programma duurt twee uur.

De werkstukken moeten eerst drogen en worden dan geglazuurd en gebakken. Na het feestje krijgen alle kinderen een verrassing mee naar huis en na één, hooguit twee weken kunnen de werkstukken worden opgehaald en uitgedeeld.

Sinds kort is er ook een kinderfeestje op de draaischijf. Het gaat natuurlijk om een eerste kennismaking, waarbij het de bedoeling is dat alle kinderen één of twee kopjes of kommetjes draaien en daarna beschilderen met gekleurde slib.

Het kinderfeest-arrangement is geschikt voor jongens en meisjes van vier tot en met twaalf jaar. Ouders kunnen blijven kijken of zelfs meedoen, maar het hoeft niet.

Meer weten?

www.phoeboer.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?