Loading map...
 Home    Museum Meermanno

Museum Meermanno

Prinsessegracht 30, Den Haag
Creatief
  • 4447
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Museum Meermanno

Jazeker, ook in een museum kan je je verjaardag vieren! Bij Museum Meermanno hebben ze verschillende spannende feestjes voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Een greep uit de mogelijkheden.

Papierfeestje

In een boekenmuseum hoort natuurlijk ook papier! In het papierfeestje leer je hoe je zelf papier kan scheppen. Natuurlijk moeten jouw papiertjes mooi versierd worden met bijvoorbeeld bloemetjes of snippertjes. Ook gaan we na de pauze nog een speurtocht doen in het museum waarbij je nog veel meer leert over de geschiedenis van papier.

Pop-up feestje

Pas op! Uit pop-up boeken springt iets op je af. Die boeken lijken altijd verschrikkelijk ingewikkeld, maar dat valt best mee! In het pop-up feestje leer hoe pop-up boekjes gemaakt worden en ga je er natuurlijk zelf ook mee aan de slag.

Drukkerijfeestje

Museum Meermanno heeft ook een eigen drukkerij met veel verschillende drukpersen. De jarige mag zijn eigen tekst zetten met losse loden letters en daarna natuurlijk drukken! Met grote houten drukletters kan het werkstuk daarna versierd worden door bijvoorbeeld lekker kleurig je naam erbij te stempelen.

Meer weten?

www.meermanno.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie