Loading map...
 Home    Ateliers Westerdok

Ateliers Westerdok

Westerdok 318, Amsterdam
Creatief
  • 1240
  • 0

Vier je kinderfeestje bij Ateliers Westerdok

Ben je op zoek naar een creatief feestje, dan ben je bij Ateliers Westerdok aan het juiste adres. Zij organiseren creatieve verjaardagspartijtjes voor kinderen vanaf 5 jaar. De slingers hangen klaar en na ontvangst met limonade en iets lekkers wordt de jarige toegezongen. Op het atelier, of al van te voren thuis, kunnen cadeautjes worden uitgepakt. De kinderen gaan met een workshop aan de slag onder leiding van een professionele kunstdocent. Bij aankomst staat alles klaar: materialen en gereedschappen, voorbeelden, beschermschorten en er is leuke muziek (je kunt die ook zelf meenemen).

Hoe werkt het?

De groepsgrootte is tot 12 kinderen. Eén of twee ouders assisteren de kunstdocent. Het feestje kan uitgebreid worden met een borrel voor de ouders van de kinderen; kinderen gaan dan onder begeleiding lekker aan de slag, terwijl ouders met elkaar kunnen bijpraten.

Je kunt al een kinderfeestje boeken vanaf € 225,- Kijk op de site voor de mogelijkheden. Prijzen zijn inclusief 21% BTW, alle benodigde materialen, huur lokatie met voorzieningen, begeleiding kunstdocent, limonade en snoep, slingers, ballonnen, inrichten en opruimen.

Meer weten?

www.nederlands.atelierswesterdok.nl

Kenmerken

Op locatie
Binnen
Meisje
Jongen

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.

13 − 10 =