Hoe werkt Kidzy.nl
 Home    Hoe werkt Kidzy.nl

Zoek een kinderfeestje?

Op Kidzy.nl vind je ideeën en inspiratie op voor het ideale kinderfeestje bij jou in de buurt of bij je thuis. Van bowlen tot lasergamen, van voetballen tot een piratenfeestje bij je thuis, er is keuze genoeg! Wie weet kom je wel een superleuke activiteit tegen waar je zelf nooit aan had gedacht. En naast alle aanbieders van kinderfeestje, leek het ons ook handig om inspiratie en leuke tips te geven voor het maken van traktaties leuke uitnodigingen voor de kinderfeestjes.

Zoek direct een feestje

Kidzy.nl op je laptop

kinderfeestje-kidzy-desktop

Kidzy.nl op je laptop, tablet en mobiel.

De site is geoptimaliseerd om zowel op je computer of laptop, tablet of op je mobiel te bekijken. Geen probleem!

Kidzy.nl op je mobiel

kinderfeestjes-kidzy-mobiel

Kidzy.nl op je tablet

kinderfeestje-kidzy-desktopkinderfeestje-kidzy-desktop

Wat kun je allemaal doen?

Zoek op locatie

Waar woont de jarige? Op Kidzy.nl zoek je makkelijk op locatie. Voer je woonplaats in, of de plaatsnaam waar jij naartoe wilt met de kids en je krijgt alle aanbieders op een overzichtelijke manier gepresenteerd.

IMG_2832 (1)

Filteren op leeftijd

Niet elke activiteit is geschikt voor alle leeftijden. Daarom zijn alle kinderfeestjes voorzien van een leeftijdslabel. Zo kun je makkelijk selecteren op leeftijd en krijg je alleen het aanbod te zien wat voor de leeftijd van jouw jarige job relevant is.

leeftijd

Online reserveren of informatie aanvragen

Heb je interesse in een kinderfeestjes? Vraag meteen informatie aan of stuur een reserveringsaanvraag! Erg makkelijk, ook via je mobiele telefoon. Want op Kidzy.nl is het mogelijk om direct informatie aan te vragen bij de aanbieder. De informatie aanvraag sturen wij door naar de aanbieder, waarna deze contact met je opneemt.

reserveer

Filteren op prijs

Niet iedereen kan en wil evenveel geld uitgeven voor een feestje. Op Kidzy.nl kun je zelf aangeven hoeveel geld je wilt uitgeven per kind en bepaal je dus zelf de prijs van je kinderfeestje. Wel zo handig toch!

filter op prijs

Filteren op binnen of buiten 

Is het heerlijk weer, dan wil je lekker waarschijnlijk lekker naar buiten. Helaas is het weer niet altijd te voorspellen, maar speelt het wel een belangrijke rol bij het organiseren van een verjaardagsfeestje. Kinderfeestje op Kidzy.nl zijn ingedeeld in binnen en buiten activiteiten. Je kunt ook zoeken op jongen of meisje, wel zo handig!

binnen buiten jongen meisje

Thuis of buiten de deur

Wil je je feestje thuis vieren? Of buiten de deur? Wanneer je filtert op thuis, dan krijg je alle aanbieders te zien die bij je thuis komen. Van clown tot poppenkast.

thuis of buiten de deur