Kinderfeestje in Hilversum
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Hilversum

Vier je kinderfeestje in Hilversum

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Hilversum? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden aan kinderfeestje in en rondom Hilversum, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Te gekke feestjes bij Avontuurfabriek

Wat dacht je van een stoer feestje? Kom dan lasergamen. In twee groepen betreden jullie de lasergame area en hebben jullie twaalf minuten de tijd om je tegenstanders zoveel mogelijk raak te schieten met de lasergame wapens. Of kom karten met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Bij Avontuurfabriek in Loosdrecht hebben ze een hele stoere kartbaan waar je in elektrische karts rijdt en tijdens het rijden kan genieten van 50.000 Watt aan LED verlichting. Kies voor 2 heats karten tijdens je kinderfeestje of combineer het karten met 3D fluorgolf, lasergame, elastiek voetbal of LED Bowlen.

 

Beleef de experience bij Beeld en Geluid

Ook kun je er voor kiezen met zijn allen de experience te bezoeken, waar je de wereld van radio en televisie ontdekt. Treed samen op met je vrienden en vriendinnen op het podium van de POPStudio, presenteer het nieuws of kom op als een echte beroemdheid. In Beeld en Geluid ben jij de ster! Lees verder >

Kortom van beauty tot optreden op het podium! Er is van alles te beleven in Hilversum. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestje in Hilversum.

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN