Loading map...
 Home    Keramiekfeestje bij Tante Gertje

Keramiekfeestje bij Tante Gertje

Veemarktkade 8, Den Bosch
Creatief
  • 3984
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Tante Gertje in Den Bosch

Jarig? Vier je keramiekfeestje bij Tante Gertje. Een kleurrijk en creatief verjaardagsfeestje op een bijzondere plek in een creatieve omgeving! Uit ervaring en met trots kan Tante Gertje zeggen dat de kinderen het geweldig vinden om in het atelier, in de Gruyter Fabriek in ´s-Hertogenbosch, te komen kleien. Jullie maken een masker van klei of een beest of een potje. Als dat nog niet zo goed lukt maken jullie een taart van klei, snijden deze in stukjes en delen deze aan elkaar uit! Iedereen versiert dan z’n eigen taartpunt.

Natuurlijk is er ook een rustmomentje met limonade en wat lekkers.

Daarna gaan jullie het kleiwerkstuk beschilderen, zodat het straks een kleurrijk en vrolijk kado voor elk kind wordt. En als laatste verrassing sluiten jullie af met tafelfrietjes. Dat wordt leuk!

Het mooiste werkstuk (1 of 2 per kind), zal van een glanzend glazuurlaagje voorzien worden en in de oven gebakken worden op een temperatuur van 1060 graden. Alle werkstukken kunnen na ongeveer drie weken worden opgehaald. Welkom dus bij Tante Gertje. De schortjes hangen al klaar!

Meer weten?

www.gert.tv

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie