Loading map...
 Home    Sieraden maken bij Joy Kinderfeestjes

Sieraden maken bij Joy Kinderfeestjes

Den Bosch
Creatief
  • 4900
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Joy Kinderfeestjes

Een workshop in het maken van sieraden is een leuke invulling voor een gezellige en plezierige middag. Tijdens de workshop kunnen de kinderen heerlijk creatief bezig zijn. De kinderen zullen gegarandeerd erg trots naar huis gaan met hun zelfgemaakte sieraad. Ze kunnen sieraden maken met verschillende materialen. Het feestje wordt bij je thuis gehouden!

Sieraden van kralen

Bij een workshop sieraden maken voor kinderen komen de begeleiders met de materialen, bakken vol kralen aan huis. De kinderen krijgen een uitleg over wat ze kunnen maken en er zijn voorbeelden aanwezig om inspiratie op te doen.
Er zijn heel veel leuke kralen in heel veel verschillende kleuren aanwezig. Door het brede assortiment kan het helemaal naar de smaak van de kinderen worden gemaakt. Er zijn verschillende manieren om een ketting, armband, sleutelhanger of een paar oorbellen te maken, dus iedereen maakt iets unieks wat helemaal bij diegene past. Bij sieraden maken zijn er verschillende mogelijkheden: ketting, armband, sleutelhanger en oorbellen. Combinatie van twee keuzes kost €9,50 per kind.

Sieraden maken van Fimoklei

Er is ook Fimoklei in heel veel leuke kleuren en zelfs met glitters, je kan de leukste vormpjes maken. De kinderen krijgen de verschillende manieren van werken te zien en kunnen zo inspiratie opdoen. Van de kralen die ze dan zelf hebt gemaakt, maken ze een sieraad. De prijs bedraagt per kind €10,-

Meer weten?

www.kinderfeestjesdenbosch.nl

Kenmerken

Meisje
Binnen
Thuis