Kinderfeestje in Haarlem
 Home    Kinderfeestjes    Kinderfeestje in Haarlem

Vier je kinderfeestje in Haarlem

Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Haarlem? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden aan kinderfeestje in en rondom Haarlem, dus voor ieder wat wils. Feestjes voor jongens, meisjes, binnen of buiten en voor alle leeftijden.

Klimmen tot grote hoogte!

Bij de klimmuur kun je een super spannend en leuk feestje vieren! Samen met je ouders en andere begeleiders ga je aan de slag en klim je tot grote hoogte. Ze leren jullie natuurlijk hoe je veilig en goed kunt klimmen. Als jullie het allemaal begrijpen en goed toe kunnen passen, kun je op ontdekkingstocht de hal in. Op allerlei wanddelen kun je vervolgens tot wel 16 meter hoog klimmen. Super spannend! Durf jij de uitdaging aan?

Op zoek naar een creatief kinderfeestje in Haarlem?

Kom dan naar Architectuurcentrum Haarlem en knutsel een maquette van je eigen ontwerp of idee! Ontwerp en maak bijvoorbeeld een huis, een paleis, stadion of misschien wel een slaapkamer voor je knuffel! In het ABC kun je je eigen gebouw bedenken en maken. Leuk voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Kortom van klimmen tot knutselen! Er is van alles te beleven in Haarlem. Kijk voor een volledig overzicht van alle kinderfeestjes in Haarlem hier.

Kijk ook eens naar leuke mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje in de buurt van Haarlem.

vier-je-feestje-thuis-home

VIER JE FEESTJE THUIS

traktatie-komkommer-krokodil

TRAKTATIES

uitnodiging-piratenfeestje-home

UITNODIGINGEN