Loading map...
 Home    Zwembad Hoornse Vaart

Zwembad Hoornse Vaart

Hertog Aalbrechtweg 4, Alkmaar
Zwemmen
  • 4245
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar

Wil je een spetterend kinderpartijtje? Vier je partijtje dan in zwembad Hoornse Vaart!

Het zwembad heeft een golfslagbad met glijbaan, een waterspeeltuin voor de allerkleinsten, een 50-meterbad waar op woensdag- en zaterdagmiddag tussen 13.00-17.00 uur muziek gedraaid wordt, dus voor een feestje is er genoeg te doen!

Feestarrangement

De Hoornse Vaart biedt ook een feestarrangement waarbij je natuurlijk overal mag zwemmen, en iedereen krijgt wat lekkers te eten en te drinken. Je krijgt per persoon een bakje patat met mayonaise, een snack naar keuze en een waterijsje. Voor de snack kun je kiezen uit een kroket, een frikadel of een kaassoufflé, en voor het ijsje kun je kiezen tussen een perenijsje, een raket of een split.

Een feestarrangement kost € 8,75 per persoon. Bij zes personen of meer krijgt de jarige de entree en het snackarrangement gratis!

Clinics

Naast zwemmen en eten en drinken zijn er nog extra leuke activiteiten mogelijk. Zo is het mogelijk om een duikclinic, een snorkelclinic of de aquaroller te reserveren. Uiteraard kun je voor en na de activiteit gewoon vrijzwemmen.

Duikclinic

Deelname aan de duikclinic kan vanaf 12 jaar. Er is een theorie- en een praktijkgedeelte; in totaal duurt de clinic ongeveer anderhalf uur. De kosten zijn € 15,00 per persoon inclusief de entreeprijs. De duikclinic kan geboekt worden voor minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Snorkelclinic

Het is ook mogelijk om een snorkelclinic te boeken. Deze duurt een uur. Deelname aan de snorkelclinic kan vanaf 9 jaar. De kosten zijn € 8,00 per persoon inclusief entreeprijs. De snorkelclinic kan geboekt worden voor minimaal 6 en maximaal 10 personen.

Aquaroller

Ook kun je voor je feestje de aquaroller boeken. Er kunnen steeds twee persoon tegelijk in de aquaroller. Hiervoor moet je minimaal 7 jaar zijn en je zwemdiploma A hebben. De aquaroller is te huur voor minimaal 1 uur en voor minimaal 5 en maximaal 10 personen. Aan elke kant van de roller staat één persoon. Je kunt nu met elkaar over het water lopen, maar natuurlijk ook tegen elkaar!

Om te zorgen dat iedereen die wil aan de beurt komt mag je ongeveer 5 tot 10 minuten in de roller blijven. De kosten zijn € 12,95 per persoon. De aquaroller kan alleen op woensdag en zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 worden gereserveerd.

Meer weten?

www.hoornsevaart.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?