Loading map...
 Home    Speeldoos Baarn

Speeldoos Baarn

Rembrandtlaan 35, Baarn
Film
  • 4058
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je verjaardagsfeestje bij de Speeldoos Baarn

Op zoek naar een bijzonder verjaardagsfeestje? Dan ben je bij Theater de Speeldoos Baarn aan het juiste adres. Gegarandeerd een extra feestelijke middag.

Samen naar een voorstelling

De feestgangers kunnen in het theatercafé samen taartjes versieren en er is limonade voor de kinderen. De begeleiders krijgen een kopje koffie of thee. Aansluitend bezoek je een familievoorstelling uit de programmering. Kosten: € 5,00 per kind (excl. de kosten voor het theaterkaartje); begeleiders betalen uitsluitend voor het theaterkaartje.

Zelf theater maken

Liever een actief feestje waarbij de kinderen zelf aan de slag gaan met ‘theater maken’? Kies dan voor een leuke workshop op maat in een van onze zalen. Wat dacht je van een spetterende dansworkshop (jazzballet, hiphop, ballet, etc.)? of kiest je kind liever voor een toneel- , musical- , muziek- of zangworkshop? Speeldoos Baarn heeft contact met diverse vakdocenten in verschillende disciplines. Aan het einde van de workshops geven de kinderen een korte presentatie voor de ouders/ begeleiders van de jarige. Ook ouders van vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. Als feestelijke afsluiter is er voor ouders nog gelegenheid voor een drankje.

Meer weten?

www.speeldoosbaarn.nl

 

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?