Loading map...
 Home    Tante Suus

Tante Suus

Hectorlaan 3, Heerhugowaard
Bakken & Koken
  • 4967
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Tante Suus

Ben je jarig? Tante Suus bouwt graag een kinderfeestje voor kinderen. Bij tante Suus en Ome Steef in Heerhugowaard kun je uit een hele rij kinderfeestjes kiezen. Ze hebben de ideale locatie met verschillende speelplekken. Ze zijn gezellig en helemaal in stijl ingericht.

Voor de jongens hebben ze stoere feestjes, maar als ze graag een beautyfeestje willen kan dat natuurlijk ook. Voor de meisjes hebben ze de leukste “make-up” partijtjes. Een kinderfeestje hoeft helemaal niet duur te zijn. Een kinderfeestje is er al vanaf € 10,- per kind. De begeleidende papa’s en mama’s mogen gratis mee. En je mag uiteraard helpen, of lekker genieten van koffie en wat lekkers in de salon.

Alle feestjes zijn voor zowel jongens als meisje. Een greep uit de mogelijkheden.

Hutten bouwen Kinderfeestje

Stoere meiden en jongens die van hutten bouwen houden zitten goed bij tante Suus. Want ome Steef heeft een echte timmertuin. Hier kan je met je groepje een hut bouwen onder begeleiding van ome Steef. Tijdens je kinderfeestje ga je zagen, schaven, vijlen, schuren en schilderen om een echte hut te maken.

Glamour foto kinderfeestje

Wil je liever even een filmster zijn? Ook dat kan bij Tante Suus in beauty salon. Na een warm welkom met limo en wat lekkers gaan we beginnen aan de make over.

Expeditie Robinson

Iets doen wat je thuis van je vader of moeder nooit mag. Dit is je kans!!!! Voor de echte survival mannen en vrouwen is er het kinderfeestje van je dromen: Expeditie Robinson.

Meer weten?

www.tantesuus.com

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?