Loading map...
 Home    Taart maken bij Taartentoco

Taart maken bij Taartentoco

Middenweg 227, Heerhugowaard
Bakken & Koken
  • 5062
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Taartentoco

Ook voor kinderfeestjes ben je bij Taartentoco bij het juiste adres. Je kunt tussen diverse kinderfeestjes kiezen welke allemaal gegeven worden vanuit de locatie aan de Middenweg in het centrum van Heerhugowaard.

Wanneer je een kinderfeestje wilt geven moet je er rekening mee houden dat het groepje moet bestaan uit minimaal 7 kinderen en maximaal 10 kinderen en je kunt kiezen tussen de volgende kinderfeestjes:

Boltaartfeestje
In ongeveer 2 uur tijd is het de bedoeling dat ieder kind een leuk boltaartje gaat maken. Het boltaartje word gevuld, gesmeerd en bekleed met fondant door de kinderen waarna ze hem helemaal zelf gaan versieren. Het kind mag (in overleg) zelf de kleur van de taart bepalen.

Cupcakefeestje
In ongeveer 2 uur tijd is het de bedoeling dat ieder kind 4 cupcakes gaat maken. Wij hebben tientallen voorbeelden liggen, zodat ze altijd wel kunnen maken wat ze willen maken. Ze mogen ze natuurlijk versieren zoals ze het zelf graag willen hebben.

Tassenfeestje
In ongeveer 2 uur tijd is het de bedoeling dat ieder kind een prachtig make-up/handtasje gaat maken. De kinderen mogen in overleg de kleur van het tasje bepalen en gaan hem net zo gek maken als ze zelf willen!

Prinsessenfeestje
Dit is het perfecte meidenfeestje (maar jongens zijn natuurlijk ook welkom)! In ongeveer 2 uur tijd is het de bedoeling dat ieder kind een schattig prinsessentaartje gaat maken. De kinderen gaan met een pin popje een echte prinses maken. Ook de jurk kunnen ze decoreren op hun eigen manier, met behulp van leuke uitstekers. Het kind mag (in overleg) zelf de kleur van de taart bepalen.

De jarige krijgt ook altijd een leuk presentje van ons mee.

Meer weten? Neem een kijkje op de website!
 
www.taartentoco.nl

Kenmerken

Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?