Loading map...
 Home    Sportfeestje bij SimonSPORT

Sportfeestje bij SimonSPORT

Kraaiengatweg 3, Vught
Sportief
  • 3818
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je sportfeestje bij SimonSPORT

De naam zegt het al, SimonSPORT organiseert het ultieme kinderfeestje. Geen idee wat je moet doen? Geef het uit handen en SimonSPORT bezorgt de kinderen een feest om niet te vergeten!

De nadruk tijdens deze feestjes ligt op sporten. Aan jou de keuze welke sport(en) beoefend zullen worden. Je hebt hierbij de keuze uit:
– Spel
– Tennis
– Hockey
– Voetbal
Het minimum aantal deelnemers van een kinderfeestje bedraagt 4. Verder maakt het niet uit op welke dag je het feestje wil plannen. Dit kan van maandag t/m zondag zijn. Het feestje wordt gehouden bij Health City in Vught. Hier zijn de kinderen van alle gemakken voorzien en zal het ze aan niets te kort komen. Mocht je het feestje op een andere locatie willen dan is dit in overleg mogelijk.

Wat kost een sportieffeestje bij SimonSPORT

De prijs hangt af van het aantal kinderen en de wensen en behoeften per feestje. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. – De kosten voor baanhuur zijn € 65,00 per uur/inclusief trainer, materialen, baanhuur en ranja – Indien je eten bij het feestje inbegrepen wil laten zijn, zijn de kosten € 7,50 per kind (frites, snack, ijsje, drinken) – Voor feestjes met onderdeel Schermen hanteren zij aparte prijzen. De prijs hiervoor wordt op aanvraag berekend.

Meer weten?

www.simonsport.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?