Loading map...
 Home    Silverstone Partycentrum

Silverstone Partycentrum

Weerenweg 21-23, Zwanenburg
Bowlen
  • 3985
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Silverstone Partycentrum

Silverstone Partycentrum is de plek voor een kinderfeestje! Ben jij jarig? Of jarig geweest? Neem dan al je vriendjes en vriendinnetjes mee voor een kinderpartijtje naar hét partycentrum van Noord-Holland. Silverstone Zwanenburg ligt op 10 minuten afstand van Amsterdam, Haarlem, Badhoevedorp, Beverwijk en de Haarlemmermeer. En parkeren is gratis.

Alle activiteiten zijn stuk voor stuk spannend en avontuurlijk en kunnen zelfstandig worden uitgevoerd. Ook de begeleiders van het kinderfeestje hoeven zich geen seconde te vervelen, want de activiteiten zijn goed te volgen vanaf onze vide. En natuurlijk kan dat onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor een kinderfeestje zijn alle activiteiten vanaf een minimum leeftijd toegankelijk. En alle activiteiten zijn te combineren met een lekker kindermenu. Maak voor je kinderfeestje een combinatie van bijvoorbeeld:
– Karten
– Lasergamen
– Bowlen,
– Bungee voetbal,
– Gladiator spektakel,

Ben je jonger dan 8 jaar?
Geen probleem, want zelfs de allerkleinsten kunnen kennismaken met het echte racegevoel. Neem dan samen met vader, moeder, of één van onze circuitmedewerkers, plaats in onze duokart. Zo krijgen ook de allerkleinsten de kans om te ervaren hoe het is om als een echte snelheidsduivel over het circuit te racen.

Kijk voor meer informatie op de site of neem contact met ons op.

Meer informatie over kinderfeestjes bij Silverstone Partycentrum.

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?