Loading map...
 Home    Schaatsen op de Vechtse Banen

Schaatsen op de Vechtse Banen

Mississippidreef 151, Utrecht
Schaatsen/Skiën
  • 7735
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij de Vechtse Banen

Het aller-aller-allerleukste verjaardagsfeestje vier je met je vriendjes en vriendinnetjes op de ijsbaan! Lekker rondjes schaatsen of kris kras over de binnenbaan, het kan allemaal bij de Vechtse Banen. En als je trek hebt gekregen van het schaatsen, staat er in het schaatsrestaurant een lekkere portie frites met een snack en frisdrank voor je klaar. Liever een echte winterse lunch? Dat kan natuurlijk ook, je kunt ook kiezen voor een lekkere kop erwtensoep, een broodje Unox worst en een warme chocolademelk met slagroom. Het kinderfeestje kunt u al boeken vanaf 6 kinderen voor slechts €9,50 per kind. Dit is inclusief:
• Entree tot de ijsbaan
• Om de honger te stillen een lekker bord frites met een snack of voor de echte winterse fijnproever; een warme kop erwtensoep met een broodje Unox en als klap op de vuurpijl, warme chocolademelk met extra veel slagroom!

Exclusief eventuele schaatsverhuur of begeleiding van Duosport.

Wie je begeleiding erbij van een ervaren Duosport instucteur? Kies dan voor De Cool Kids Schaatsparty. Alles wordt dan voor je geregeld: als je binnenkomt kun je meteen het ijs op en een ‘pro’ staat klaar om schaatsles te geven. Wat is er nu leuker dan met je vriendjes en/of vriendinnetjes actief bezig te zijn onder begeleiding van een ervaren instructeur? Heb je zelf geen schaatsen? Dan kan je deze met de gekregen voucher ophalen bij de schaatsshop van Collard. De instructeur zorgt voor een feestelijke schaatsles voor ieder schaatsniveau, waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet. Dit arrangement is de boeken voor € 19,50 per kind (inclusief schaatshuur).

Van al dat schaatsen krijg je natuurlijk enorme trek, dus snel naar het schaatsrestaurant voor de allerlekkerste frites met een snack en frisdrank erbij.

Deze arrangementen kunt je boeken op maandag tot en met zaterdag tot 16.00 uur. Het is niet mogelijk in de avonden, op zondagen of in de schoolvakanties. Ouders en begeleiders betalen de reguliere entreeprijs á €8,50 om te schaatsen of het bezoekerskaartje van €3,20 (inclusief een kopje koffie, thee of warme chocolademelk) als zij niet gaan schaatsen.

Meer informatie over kinderfeestjes bij de Vechtse Banen.

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie