Loading map...
 Home    Rockademy

Rockademy

Morsweg 55E, Leiden
Lasergamen
  • 2105
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Rockademy!

Houdt jouw kind van muziek, spanning en los gaan op een feestje? Rockademy heeft het meest gevarieerde en originele kinderfeestje voor kinderen van 6 tot 16 jaar! Bij Rockademy kan de jarige zijn/haar ideale kinderfeestje zelf samenstellen.
Bij het Small Kinderfeestje heb je een kort en krachtig kinderfeestje waar je helemaal los kunt gaan in onze lasergamehal. Wil je iets met muziek doen? Kies dan voor het Medium Kinderfeestje. Ze gaan gelijk muziek maken, de kinderen leren in een paar minuten al een liedje ongeacht of ze al een instrument bespelen. Aansluitend gaan ze de wereld van de DJ in, ze gaan ook echt achter de professionele DJ draaitafels!
Kies je voor het Large Kinderfeestje dan gaan ze óók nog lasergamen, na al het muzikaal geweld is het tijd voor spanning! In de game-pit van Lasergamen Leiden kan je helemaal los gaan en waan je je in een andere wereld. Diverse schuilplekken, licht- en geluidseffecten zorgen voor een heftige spanning.
Bij het Extra Large Kinderfeestje heb je een tot in de puntjes verzorgd feestje! Rockademy heeft een speciale samenwerking met Mc Donald’s en Pannenkoekenhuis Oudt Leyden. Beide op 5 minuten loopafstand van Rockademy. Je gaat smakelijk afterparty’en o.l.v. je eigen host(ess) bij Mc Donald’s of je eigen pannenkoek versieren (én opeten natuurlijk) bij Pannenkoekenhuis Oudt Leyden!

Wil je meer weten?

www.rockademy.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?