Loading map...
 Home    Quiksilver Surfschool

Quiksilver Surfschool

Zeeweg 200, Castricum aan Zee
Outdoor
  • 4337
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Quiksilver Surfschool

Vier de leukste en meest unieke kinderfeestjes bij Quiksilver Surfschool. Er is van alles mogelijk.

Surfen

Ga met je kinderfeestje surfen! Een spectaculaire en unieke activiteit die jij en je vriendjes of vriendinnetjes niet snel zullen vergeten. Jullie worden bij Ho’okipa of Sports at Sea feestelijk ontvangen met limonade en wat lekkers om daarna de golven te overmeesteren!

Surfen & Raften

Het meest specaculaire kinderfeestje op één van de mooiste stranden van Nederland! Combineer twee te gekke activiteiten voor je feestje en maak er een onvergetelijke dag van voor jouw vriendjes en vriendinnetjes. Jullie worden feestelijk ontvangen bij Ho’okipa of Sports at Sea en jullie krijgen vervolgens een introductieles in het golfsurfen. Na het surfen gaan we met een grote rubberboot (raft) de golven bedwingen. Wie blijft het langste zitten en is King or Queen of the Raft? 100% adrenaline & fun!

Longboarden

Beleef met je kinderfeestje dé hype van dit moment: Longboarden! Onder begeleiding van een professioneel longboarder leer je snelheid te maken op het longboard en diverse tricks onder de knie te krijgen. Zeker weten een uniek en supertof kinderfeestje!

Custom!

Stel in overleg je eigen kinderfeestje samen! Je kunt kiezen uit activiteiten als surfen, raften, windsurfen, suppen, en/of longboarden!

Meer weten? Neem een kijkje op de website!

www.quiksilversurfschool.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie