Loading map...
 Home    Pretfabriek Woerden

Pretfabriek Woerden

Oostzee 8, Woerden
Speeltuin
  • 5543
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Pretfabriek Woerden

Ben jij binnenkort jarig? Dat moet natuurlijk goed gevierd worden! Weer of geen weer, bij de Pretfabriek is het altijd feest. Deze schone en overzichtelijke indoorspeeltuin is absoluut favoriet bij veel kinderen (en ouders).

Je kunt bij ons ook kiezen voor een leuke workshop of themafeestje.  Maak je eigen knuffel, coole pet of voor de meisjes een echte nailart workshop. Voor de wat oudere kinderen is er een spannende en spectaculaire glow in the dark minigolfbaan waarmee je het verblijf kunt combineren, GolfintheDark.nl. Of maak een super gaaf schilderij in het atelier van Gooienmetverf.nl  Je mag van te voren natuurlijk altijd even komen kijken hoe het er bij ons uitziet. Kinderfeestjes kun je reserveren vanaf vijf kinderen. Bij minimaal tien kinderen is het elfde kind gratis.

De Pretfabriek heeft nu twee nieuwe feestkamers: een discokamer en een karaokekamer. Je kunt deze van te voren reserveren voor maximaal 20 min. (alleen te reserveren in combinatie met een verjaardagsarrangement). Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Om teleurstelling te voorkomen wel op tijd reserveren. Je hebt de kamer dan helemaal voor jezelf en jouw vriendjes en vriendinnetjes! Wil je je verjaardag niet in een feestkamer vieren, dan kun je natuurlijk ook een gezellige feesttafel in de Pretfabriek krijgen.

www.depretfabriek.nl

 
Toon telefoonnummer

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?