Loading map...
 Home    Poppentheater MUZIPO

Poppentheater MUZIPO

Grazendonkstraat 20, Breda
Theater
  • 2682
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Poppentheater MUZIPO

Samen met alle vriendjes en vriendinnetjes naar de feestelijke voorstelling kijken. Dat is ook best een beetje spannend en een ervaring om nooit meer te vergeten!
Na de voorstelling mag de jarige zelfs op het podium komen en wordt hij of zij in het zonnetje gezet en door iedereen toegezongen. Dat is wel heel indrukwekkend als je daar ineens staat.

Basis – Kinderfeestje met voorstelling
De jarige wordt bij MUZIPO altijd in het zonnetje gezet. Tijdens dit feestje is er een feestelijk ontvangst in het theater, bezoekt het feestvarken met de andere feestvierders de voorstelling en daarna kunnen ze nog gezellig nagenieten met ranja en iets lekkers.
Prijs per kind: 6,00 euro excl. consumptie (ouders en begeleiders 7,50 euro)

Extra – Ballonnenartiest na de voorstelling
Bij een feestje horen ballonnen! Na de voorstelling komt een echte ballonnenartiest om het feestje te versieren met bloemen, hartjes, zwaarden, slangen, elmo’s en nog veel meer. En een kroon voor de jarige hoort daar natuurlijk ook bij.
Per kind: 6,00 euro voor de voorstelling en 6,00 euro voor de ballonnenartiest (hierbij is een drankje en iets lekkers inbegrepen).

Extra – Frietjes eten na de voorstelling
Nog even na de voorstelling spelen en daarna een hapje blijven eten? Dat kan ook! De kinderen eten gezellig met elkaar aan de grote tafel in de foyer & daar horen natuurlijk frietjes bij. De kinderen kunnen kiezen uit een frikandel of knakworstje, appelmoes, groenten en een glaasje ranja.
Per kind: 6,00 euro voor de voorstelling (excl. consumptie daarna) en 3,50 euro kinderfeestjemenu.

Meer weten?

www.muzipo.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?