Loading map...
 Home    Paintballen bij Heldenfeestje

Paintballen bij Heldenfeestje

Nuenen
Paintball
  • 3918
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Heldenfeestje in Nuenen

Er zijn verschillende mogelijkheden je kinderfeestje te vieren bij Heldenfeestje.Verscholen in een stuk bos is deze locatie in Nuenen te vinden. Net als alle andere locaties is hier een hoop ruimte voor onze vele kinderfeestjes. Hieronder is een overzicht van alle kinderfeestjes die je in Nuenen (nabij Eindhoven) kunt organiseren!

Paintballen

Voorzien van stevige overalls, beschermende maskers en natuurlijk de paintballgeweren speciaal voor kinderfeestjes gaan jullie de monsters te lijf! De monsters verschuilen zich in een van onze uitdagende arena’s. Verschuilen ze zich achter een heus zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken? Kruip door enorme rioolbuizen of klim in een uitkijkpost om alle monsters te pakken te krijgen. Echt kinderpaintball speel je bij Heldenfeestje! Durf jij dit kinderfeestje aan?

Of wacht dacht je van een Boogschieten, Raak de Draak?

Echte SuperHelden durven namelijk ook de pijl en boog ter hand te nemen! Opperste concentratie en een vaste hand zijn eigenschappen die een held tot SuperHeld maakt. Word een legende en red de stad van de gevaarlijke draak. Laat zien hoe trefzeker je bent met handboogschieten Raak de draak! Geen kinderfeestje kan zonder dit onderdeel!

Heldenmissie

Bij de Heldenmissies ga je de spannendste speurtochten doen. Ben jij een echte speurneus en weet je de schat van Captain Jack Sparrow te vinden? Of ben jij een echte Inspector Gadget en weet jij alle raadsels en misdaden op te lossen. Ga met je team op pad met deze uitdagende speurtochten. Met de vele verschillende activiteiten ben je verzekerd van een leuk kinderfeestje!

Meer weten? Klik op bovenstaande button en vraag meer informatie aan!

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?