Loading map...
 Home    Paintballen bij Heldenfeestje

Paintballen bij Heldenfeestje

Zuidelijke dwarsweg 7a, Moordrecht
Paintball
  • 3534
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Heldenfeestje

Er zijn verschillende mogelijkheden je kinderfeestje te vieren bij Heldenfeestje. Op deze mega grote outdoor locatie in de randstad bij Gouda organiseert Heldenfeestje alle uitjes die je maar kunt bedenken, en daar mogen dus de Heldenfeestjes niet ontbreken! Een groot zonnig terras in een rustige omgeving zorgt voor een relaxte sfeer om even te ontspannen tussen de activiteiten door.

Paintballen

Voorzien van stevige overalls, beschermende maskers en natuurlijk de paintballgeweren speciaal voor kinderfeestjes gaan jullie de monsters te lijf! De monsters verschuilen zich in een van onze uitdagende arena’s. Verschuilen ze zich achter een heus zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken? Kruip door enorme rioolbuizen of klim in een uitkijkpost om alle monsters te pakken te krijgen. Echt kinderpaintball speel je bij Heldenfeestje! Durf jij dit kinderfeestje aan?

Of wacht dacht je van een Boogschieten, Raak de Draak?

Echte SuperHelden durven namelijk ook de pijl en boog ter hand te nemen! Opperste concentratie en een vaste hand zijn eigenschappen die een held tot SuperHeld maakt. Word een legende en red de stad van de gevaarlijke draak. Laat zien hoe trefzeker je bent met handboogschieten Raak de draak! Geen kinderfeestje kan zonder dit onderdeel!

Meer weten? Klik op bovenstaand button en vraag meer informatie aan!

Kenmerken

Jongen
Meisje
Buiten
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?