Loading map...
 Home    Natuurmuseum Fryslân

Natuurmuseum Fryslân

Schoenmakersperk 2, Leeuwarden
Creatief
  • 999+
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje in het Natuurmuseum Fryslân

Het Natuurmuseum Fryslân biedt verschillende mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje. Zo kun je kiezen voor de Bosspeurtocht. Met de bosspeurtocht leskist, die je leent van het Natuurmuseum, ga je zelf met de kinderen op ontdekking in het Leeuwarder bos! De bosspeurtocht kun je afhalen bij het Natuurmuseum Fryslân en vervolgens zelf thuis voorbereiden. Deze tocht start met een verhaal…. Daarna ga je met de kinderen naar het Leeuwarder bos. In het Leeuwarder bos zijn speciaal voor de speurtocht palen geplaatst, waar de kinderen naar op zoek gaan. De spulletjes uit de verschillende rugzakken worden hierbij gebruikt. Aan het eind van de speurtocht werkt iedereen samen aan een eindopdracht.

Vier een Drakenfeestje

Wanneer je kiest voor een Drakenfeestje dan vier je samen ‘Li-Ming’, de wijze draak, je verjaardag. De kinderen krijgen een rondleiding in de draak en maken daarna een drakenpet. Na afloop is er limonade en een lekkere drakentraktatie! Het duurt ongeveer twee uur.

Of kies voor het Piratenfeest. Ga samen met Jacky Caliro, de avontuurlijke piraat, op op zoek naar de verborgen schat! Jacky Caliro ontvangt de kinderen en helpt ze op weg. Daarna gaan de kinderen zelf op zoek naar de codeletters die ze door middel van opdrachten kunnen vinden. Om deze opdrachten te vervullen moeten de kinderen piratenmoed tonen. Jacky Caliro komt zeker even kijken of alles goed gaat.

Het lenen van de leskist voor een kinderfeestje kost € 25,- Het Draken- en Piratenfeest kost € 8,- per kind.

Meer informatie over kinderfeestjes bij Het Natuurmuseum Fryslân.

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Thuis
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Schrijf een review

Je e-mailadres wordt niet getoond.