Loading map...
 Home    Natuurmuseum Brabant

Natuurmuseum Brabant

Spoorlaan 434, Tilburg
Kinderrondleiding
  • 3862
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij Natuurmuseum Brabant

Wil je echt een spetterend feest geven voor je vrienden en vriendinnen, dan is Natuurmuseum Brabant een geweldige plek! Het museum heeft drie verschillende feestprogramma’s voor jarige kinderen.
Noniksie is een verjaardagsfeestje voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Droef en Co is een verjaardags- feestje voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. En het kinderfeestje in de OO – ZONE heet Feestbeest: voor alle kinderen die 9 jaar of ouder worden.

De opzet is voor alle drie de feestjes hetzelfde. Je betaalt per kind een vaste arrangementsprijs van 13,00 euro, waarbij de entree, het museumprogramma en iets lekkers inbegrepen zijn. Op deze prijs is geen korting mogelijk met een kortingskaart (museumkaart of Natuurmuseum Brabantpas).
Begeleiders die meekomen betalen 11 euro voor entree en koffie. Wil je daar net als de kinderen ook iets lekkers bij, dan zijn de kosten 13 euro. Heb je een museumkaart, dan betaal je slechts 3 euro.

Wat houdt het programma in?
Bij binnenkomst word je opgevangen door een museummedewerker, die de groep gaat begeleiden. Hij of zij vertelt wat er gaat gebeuren en zorgt voor een goed verloop van de rest van het programma. Hij/zij begeleidt de opdrachten, maar is niet altijd permanent bij de groep. Het is dus handig wanneer je zelf voldoende begeleiding hebt. Over het algemeen zijn twee begeleiders op een groep van 10 kinderen voldoende.
Na het onderzoek of speurtocht met doe- of zoekopdrachten staat er in het museumcafé iets lekkers klaar (keuze uit een -zelfversierde- cupcake, poffertjes, een muffin of een ijsje plus drinken). De jarige krijgt een leuk cadeautje van het museum.

Meer weten?

www.natuurmuseumbrabant.nl

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?